Igen..

Jag tar bilderna med kameran för nära, så de ser sneda/"runda" ut. Jag ska försöka tänka på det nästa gång :)
Men de är alltså inte det i verkligheten.
/bella

Kort

Detta sista är till min kompis. Bara som en liten hälsning. Jag använde att vanligt vitt papper som är lite hårdare/tjockare. På detta limmade jag fast bitar av servetter i ett lappmönster den ena lite på den andra, det blir snyggt. Jag använde decoupagelim och en Detta födelsedagskortet är till min guddotter. Hon fyller inte förrän den 6 maj, men hade sån inspiration idag. Använde att vanligt dubbelkort i beige, och ett blommigt, lite mindre papper ovanpå. Sen lindade jag ett glittrigt snöre runt hela framsidan, och limmade fast ändarna på insidan av framsidan.  Sist limmade jag dit den sista dekorationen ovanpå allt. Detta är till min mamma som har namnsdag nu på måndag. Underst har jag ett vitt papper som är upphöjda mönster i. Ovanpå, det fina blommiga pappret, och sist ett vanligt rosa där jag skrev min text på. Sen satte jag en liten rosett av spetsband i vänster hörn. Jag använde även en glitterpenna på de guldiga detaljerna på det blommiga pappret.
Det senaste jag gjort är dess tre kort. Det första är till min kompis, bara som en liten hälsning, det andra är till min guddotter på hennes födelsedag och det sista är till min mamma som har namnsdag nu på måndag.

Smycken

Idag har jag suttit och gjort lite smycken. Ett par örhängen med söta blommor på, och ett pärlhalsband.

Dagens

Idag fick jag gjort ett födelsedagskort till mammas, mans dotter.
Papper i olika färg i tre olika storlekar, något fint band, glitter i blå/lila och vitt, och några fina diamantblommor använde jag. (Kortet ser snett ut, men det är kameran som gör att det ser ut så, tyvärr :) )

Några av mina senaste grejer


Här är några av de senaste sakerna jag gjort. Bland annat tändsticksaskar som är så otroligt fula annars. Glasunderlägg och ett kort till min pojkväns mammas bröllop.

Hej!

Hej! Jag heter Isabella och har startat denna blogg för att skriva inlägg om min hobby som är att pyssla. Allt från bilder till hur jag gör sakerna och vad jag har använt för material.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0