Gran <3

Idag har jag köpt årets julgran, ville försäkra mig om att jag får en riktigt fin gran, innan alla andra köper sina och de tar slut :) Riktigt tät och fin, lite som en Musse pigg gran :) Den får stå utomhus hos mamma ett tag till, annars är den ju bara en barrhög lagom till jul. Hittade ingen fin bild på en musse gran, fick bli en annan mysig :)

Jag säger bara KÄRLEK!!

Jag vill ha de här skorna! :) Men min plånbok accepterar inte priset just nu.. Trist att vara student ibland :)

Första advent :)

Ha en fin och mysig första advent allihop! :)

Grått och trist

Idag är det riktigt grått och trist väder.. Jobbar nu, men tänkte pyssla lite när jag kommer hem :)

Till salu!

Jag säljer lite grejer på blocket om någon är intresserad. Kika gärna :)

Tavlor:
http://www.blocket.se/alvsborg/Tavlor_37382975.htm?ca=16&w=1

Sen kommer en länk till en vinterjacka och skor :)

Plugg

Nu ska jag plugga. Skriver en uppgift om Epidermolysis Bullosa. Om någon har tips eller vill inflika något så gör gärna det :)

En liten till :)

Här kommer en bild på våran lilla buse :) Funderar på att skaffa en liten kompis till honom. Tittade på lite kennlar igår, och då hittade jag lilla Meg, vit med creme färgade fläckar på öronen :) Jag blev kär!! Men vi får vänta tills jag börjat plugga, för då är jag hemma mycket mer än om jag jobbade. Man måste ju ha tid för en liten bebis :) Idag hade jag tänkt att jag skulle putsa alla fönster på utsidan, insidan tog jag i förra veckan. Lite dammtorkning, dammsugning och torkning av golv står även det på schemat. SEN får jag börja julpynta :) Fast jag måste ju städa typ varannan dag när min lilla hund fäller :)

Snart advent och det närmar sig jul :)

Jag längtar! December är bästa månaden på hela året. Jag får julpynta, ta in granen och förhoppningsvis är det kallt och snö. Såå mysigt! :)
Jag ska lägga upp bilder när jag städat och börjat pynta så ni får se hur jag har det :)

Men först kommer bara en allmänt mysig bild.

Igen..

Här kommer sista bilden. Värst vad det skulle krångla :)

Bilderna :)

Här kommer bilderna som tydligen inte ville komma med i förra inlägget :)

Advent :)

Jag har beställt hem pyssel som jag, mamma och syster ska greja med den andra advent :) När vi ändå är i farten så ska vi ha lite mysigt adventsfika med lussebullar, pepparkakor och glögg :) myysig dag med andra ord <3


Allt pyssel är från panduro, bortsett från de röda och guldiga banden som är lösa, dessa kommer från silverblomman i Trollhättan.

Nedanför finns bilder på materialet, men även på inspirationsbilder :)

RSS 2.0