Fågelholk

Har även suttit och gjort två stycken fågelholkar. De blev rätt så bra. Det var svårt att göra den vita, eftersom minsta lilla som blir snett eller så syns så tydligt. Men det var första gången jag gjorde nåt sånt, så det blev bra för att vara min första gång tycker jag :) Passar bra i min mors, och mormors trädgård :)
Fågelholkarna är köpta på panduro, även färgen som är en färg för utomhusbruk. Bättre att köpa den någon annanstans i större burk, för en burk räcker till ett hus ungefär. tex de vita färgen räckte till det vita huset och detaljerna på det röda. Jag sprayade ett lager lack på båda husen också, så att de skulle bli lite extra vädertåliga.
Till denna holken använde jag ett vanligt bordsunderlägg, som jag klippte till och limmade på. Satte även fast tre små rosor i ena hörnet. De är köpta på panduro. Fäste dem med lim från en limpistol.

Nytt

Jag har gjort en snäckmobil till min mamma och hennes man. De håller på att inreda deras gäststuga i marintema, och jag tyckte att den kunde passa där.
Det jag använt är en barkbit som jag köpte på panduro, fiskelina som inte är allt för stel, pärlor i naturfärger (brun, guld och naturvit) och snäckor. Jag hade ingen borr att använda när jag gjorde hål i snäckorna, så jag använde hammare och spik och hoppades på det bästa, och det gick ju bra. Använde en platt barkbit om underlag, det var nog därför snäckorna klarade sig, eftersom barken är lite mjuk.
RSS 2.0